geschreven op 02 December 2019
Wij gaan er even tussenuit. Ons kerstverlof loopt van vrijdag 20 december t.e.m. zondag 5 januari. Geplaatste bestellingen zullen terug opgevolgd worden vanaf maandag 6 januari.

Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en tot in 2020!


geschreven op 07 October 2019

Een veel voorkomende fout die mensen vaak maken bij het opmeten van kunstgras, is om aan te nemen dat de tuin een rechthoek is. Terwijl de meeste tuinen niet perfect rechthoekig zijn.

Rechthoeken in de tuin komen vaak voor, en zijn bovendien perfect in de wereld van kunstgras. Omdat kunstgras ook standaard als rechthoek wordt verkocht. Als je gazon 4m x 6m is, kan je dus een enkel stuk kunstgras van 4m (breedte) bij 6m (lengte) bestellen. Als je gazon 5m x 6m is, heb je 2 stukken gras nodig - waarbij het ene stuk 2m breed is en het andere 4m.

Het is echter mogelijk dat de rechthoek in je tuin enigszins scheef afloopt en dat betekent dat de lengte van de rechterkant van de tuin iets langer is dan de linkerkant van de tuin! Ook al ziet het er uit als een rechthoek met het oog... Als je dus enkel links meet, zou er na installatie een opening van bijvoorbeeld 13cm zijn geweest aan de achterkant. Het is daarom noodzakelijk om beide zijden van het gazon te meten. Zo verklein je het risico op fouten, voeg al dan niet nog een extra meting uit in het midden.

Zorg dus voor extra aandacht bij opmeting, want dit bepaalt het verdere verloop van het installatieproces.


geschreven op 23 May 2019
Wij zijn gesloten op donderdag 30 mei (Hemelvaart) en maken op vrijdag 31 mei de brug. Geplaatste bestellingen zullen terug opgevolgd worden vanaf maandag 3 juni 2019.

Wij wensen jullie alvast een aangenaam, verlengd weekend!

Het Kunstgras.be team.


geschreven op 27 February 2019

Wil je meer van jouw tuin genieten en er minder in werken? Dan is kunstgras een perfecte oplossing. Het onderhoud aan jouw gazon is minimaal en je kan jarenlang genieten van een prachtig groen grastapijt. Kunstgras kopen is daarentegen minder eenvoudig, omdat er zoveel verschillende producten en aanbieders zijn.

Wij werken al vele jaren in het kunstgras, en weten precies waarop je moet letten bij de aankoop ervan. Wij zorgen voor een perfect en persoonlijk advies, zodat je geen spijt zult krijgen. Wij geven 10 jaar garantie en zijn pas tevreden als jij dat bent! 

Welke types kunstgras zijn er te koop?

Het Kunstgras.be gamma heeft verschillende kwaliteiten met ieder zijn specifieke eigenschappen, vezellengte, dichtheid en prijs.

Wanneer je kunstgras gaat kopen is de prijs een belangrijk onderdeel.

Maar stel gerust ook volgende vragen:

  • Is het product sterk en veerkrachtig?
  • Komt de vezel mooi overeind wanneer er gewicht heeft opgestaan?
  • Heeft het gras meerdere kleuren om er natuurlijk uit te zien?
  • Hoe ga ik het kunstgras gebruiken? Spelen er dagelijks kinderen op , of is het een siergazon?

Wat heb je nog meer nodig?

Voor het perfect leggen is niet alleen kunstgras nodig, je hebt daarnaast ook volgende zaken nodig, deze kunnen wij uiteraard ook leveren:

  • Bevestigingsmateriaal
  • Lijmband voor maken van naden (verlijmen van 2 of meer stukken)
  • Drukverdelend geotextiel

geschreven op 30 September 2018

Extra korting op kunstgras. Doe nu voordeel. Vraag naar onze restanten en krijg tot wel 25 % extra korting op jouw kunstgras.

Zo heb je toch een lagere prijs en boet je niet in op de kwaliteit van jouw kunstgras!

Met enige regelmaat hebben wij extra stukken in SALE. Daarnaast nemen wij afscheid van de laatste meters kunstgras van de Hills collectie 2017. Kwalitatief hoogwaardige producten tegen BUDGET prijzen. Informeer naar de mogelijkheden!

Alle soorten kunstgras voor jouw siergazon, speelweide, landelijke tuin of modieuze tuin! Allemaal met KORTING oplopend tot wel 25%.

OP = OP !